پروژه دانشجویی تحقیق در مورد تامین آب کشاورزی مهمترین خواسته اها

پروژه دانشجویی تحقیق در مورد تامین آب کشاورزی مهمترین خواسته اهالی روستای کلین شهرری است فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق در مورد تامین آب کشاورزی مهمترین خواسته اهالی روستای کلین شهرری است فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق در مورد تامین آب کشاورزی مهمترین خواسته اهالی روستای کلین شهرری است فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق در مورد تامین آب کشاورزی مهمترین خواسته اهالی روستای کلین شهرری است فایل ورد (word) :
تامین آب کشاورزی مهمترین خواسته اهالی روستای کلین شهرری است
روستای کلین از توابع شهر حسنآباد شهرستان ری با 250سال قدمت دارای ظاهری مدرن و نمایی بسیار زیبا است.
این روستا دو هزار نفر جمعیت دارد که بیش از نیمی از جمعیت آن را جوانان تشکیل میدهند.
روستای کلین از لحاظ تقسیمات کشوری زیرنظر شهر حسنآباد است و بسیاری از خدمات را از این شهر دریافت میکند.
اهالی روستا میگویند: روستای کلین در گذشته از سرسبزترین و آبادترین روستاهای حسنآباد بود و در اطراف آن 180هکتار زمین زراعی وجود داشت که متاسفانه کمبود آب کشاورزی باعث تخریب مزارع وباغهای اطراف ورکود کشاورزی در این روستا شد.
علی محسنی از اهالی روستای کلین که سه هکتار زمین زراعی دارد، گفت: در گذشته کشاورزی شغل اصلی اهالی روستای کلین بود، اما کمبود آب، زمینهای زراعی را خشکاند.
وی افزود: از زمان رکود کشاورزی، مردان روستا کارگری در شهرک صنعتی شمسآباد را انتخاب کردند.
علی چوبدار از دیگر اهالی روستا گفت: در روستای کلین چهار واحد پرورش گوسفند وجود دارد که 800راس گوسفند را پرورش میدهد.
وی افزود: بهعلت رکود کشاورزی و تامین نشدن علوفه، واحدهای پرورش گوسفند یکی پس از دیگری درحال تعطیلی هستند.
وی بااشاره بهاینکه درصورت حمایت مسوولین، این روستا توانایی پرورش سه هزار راس گوسفند را دارد، اظهارداشت: رکود کشاورزی باعث کمبود علوفه و توقف فعالیت واحدهای پرورش گوسفند در این روستا شده است.
چوبدار افزود: اداره جهاد کشاورزی که منبع تامین علوفه مورد نیاز دامها است، علوفه را بهحد کافی دراختیار دامداران قرار نمیدهد.
بصیر احمدیان یکی از اهالی روستا وجود 10واحد پرورش گاو شیری با 180 راس دام و یک واحد پرورش گاو پرواری با 40راس دام در روستای کلین را از ویژگیهای این روستا ذکر کرد.
وی گفت: پرورش دام بویژه گاو به سرمایه نیاز دارد،اگر سرمایه موردنیاز دراختیار دامدار قرارنگیرد نمیتواند درشغل خود موفق باشد وبهحیات اقتصادی خود ادامه دهد.
وی خاطرنشان کرد: وجود قوانین دست و پاگیر بانکها برای ارایه وام به دامداران باعث شده آنان نتوانند براحتی از تسهیلات بانکی استفاده کنند.
وی نرخ سود بانکی را بسیار بالا ذکرکرد و افزود: بازپرداخت وامهای بانکی از عهده دامداران خارج است و آنان نمیتوانند به موقع وام را بر گردانند و مجبورند جریمه دیرکرد بپردازند.
احمدیان ازمسوولان خواست تا در جهت رفع مشکلات دامداران و کشاورزان اقدام لازم را مبذول دارند.
بخشدار بخش حسنآباد فشافویه در خصوص مشکل کشاورزان گفت: به دلیل احداث سد امیرکبیر بر رودخانهکرج، سفرههای آب زیرزمینی دراین منطقه بهمرور زمان خشک شد و این امر منجر به رکود کشاورزی گردید.
“امیرعباس شفیع زاده” تصریح کرد: عدم تامین آب کشاورزی بهاین روستا ختم نمیشود و روستاهای همجوار را نیز تحت تاثیر قرار داده است.
وی با اشاره به مکاتبههای صورت گرفته با فرمانداری شهرستان ری مبنی بر تامین آب کشاروزی روستاییان تاکید کرد: خوشبختانه با به نتیجه رسیدن این مکاتبات، مقرر شد باایجاد سدهای پلکانی و ذخیره آب مورد نیاز کشاورزی، در حل مشکلات کشاورزان گامهای موثری برداشته شود.
رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان ری در خصوص تامین آب کشاورزی زمینهای کشاورزی این شهرستان گفت: درحال حاضر 70هزارهکتار زمین زراعی در شهرستان ری وجود دارد که از این میزان تنها
40هزار هکتار زیر کشت است.
“فتحالله عباسی” خاطرنشان کرد: در مسیر زمینهای کشاورزی در شهر حسنآباد قنوات زیادی وجود دارد که به علت استفاده افراد سودجو خشک شده است.
وی باتاکید براستفاده بهینه از آب و خاک تصریح کرد:اصلاح روشهای کشاورزی و شیوههای آبیاری و افزایش اطلاعات کشاورزان در استفاده از آب موجود و دفع آفات نباتی میتواند میزان بهرهبرداری از زمین را افزایش داد.
عباسی اظهارداشت: اداره آب شهرستان ری تحت نظارت سازمان آب تهران است و سهمیه آب به طور جداگانه در اختیار ندارد.
وی همچنین افزود: با همکاریهای به عمل آمده با فرمانداری شهرستان ری به مناسبت هفته دولت سازمان آب دفتری را در شهرری افتتاح کرد تا سهمیه آب رودخانه کرج به طور مستقل به شهرستان ری تعلق گیرد.
وی تاکید کرد: جهادکشاورزی شهرستان ری درصدداست برای رفعکمآبی کشاورزان این شهرستان کانال محمدیه را در رباط کریم افتتاح کند.
وی احیا، مرمت و لایروبی قنوات را ازاقدامات اداره جهاد کشاورزی ذکر کرد و اظهارداشت: لایروبی هرنجها، بتون ریزی کانالهای آبی ازدیگر اقدامات صورت گرفته توسط این اداره است تا بتواند از آب موجود استفاده بهینه کند.
عباسی آبیاری تحت فشار و بارانی را ازمواردی ذکر کرد که از هدر رفتن آب جلوگیری میکند.
وی افزود: با اجرای طرحها وبرنامههای عمرانی واستفاده بهینه از آب، سطح زیر کشت زمینهای زراعی تا مرز 70درصد افزایش مییابد.
وی جلوگیری ازتغییر کاربری زمینهای کشاورزی وتبدیل آن بهواحدهای مسکونی و تجاری را از اقداماتی ذکر کرد که به منظور حمایت از کشاورزی و توسعه آن صورت میگیرد.
عباسی درخصوص تامین علوفه موردنیاز دامداران گفت:تعیین میزانعلوفه مورد نیاز دامداران بر عهده تعاونی دامداران است.
وی همچنین تصریح کرد: در صورتی که دامداران عضو اتحادیه دامداران باشند میتوانند با مراجعه به این تعاونی علوفه مورد نیاز دامهای خود را دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: دامداران درصورت هرگونه تخلف وکوتاهی از سوی اتحادیه دامداران میتوانند با مراجعه به بخش امور دام جهاد کشاورزی مراتب را با این اداره در میان گذارند.
درحال حاضر 650واحد پرورش گاو و گوساله در شهرستان ری موجود است که از این میزان تعداد 11واحد در روستای کلین مشغول به فعالیت هستند.
همچنین در شهرستان ری 70هزار هکتار زمین زراعی وجود دارد که 180هکتار آن در روستای کلین است که بیش از نیمی از آن بایر مانده است.ک4 684/1352/1644/7301

کلمات کلیدی :
» نظر